Training SHRM

Hoe vertaal je de schoolambities naar effectief en waardevol hr-beleid? En welke instrumenten en modellen kun je inzetten? Wat is jouw rol als strategisch hr-medewerker of -adviseur? Deze vragen worden beantwoord in de training Strategisch HRM voor hr-medewerkers en -adviseurs. Alles wat je leert, kun je direct in de praktijk brengen op je eigen school.

Programma

De training bestaat uit drie lesdagen, coaching en praktijkopdrachten. Je bent dus naast de lesdagen ook bezig met de training.

  • Tijdens de lesdagen leer je aan de hand van het AMO-model wat shrm inhoudt, welke rol jij als hr-medewerker kunt pakken en hoe je jouw hr-plannen kunt realiseren. Een expert van Berenschot verzorgt de lesdagen.
  • Na elke lesdag heb je een telefonische afspraak met een coach van Berenschot. Deze coach kan je verder helpen in je ontwikkeling en met de lesstof.
  • Na elke lesdag maak je een praktijkopdracht. Je toets dan op school wat je in de les hebt bedacht. Zo geef je verdieping aan hetgeen je geleerd hebt.

Opbrengsten

Na de training:

  • heb je inzicht in je huidige rol als hr-medewerker en welke competenties je (nog) nodig hebt om je rol als strategisch hr-medewerker goed te kunnen vervullen.
  • heb je concrete handvatten voor je eigen ontwikkeling bij de invoering van strategisch hrm in je school.
  • heb je een schooleigen actieplan voor de invoering van strategisch hrm in je school.
  • Het is waardevol om je schoolleider en/of bestuurder te betrekken bij de training, zodat jouw plannen worden gedragen binnen de school.

Data en tijden

In het voorjaar van 2020 start de volgende training SHRM. Wil je dat wij je op de hoogte houden? Laat dan hier je gegevens achter. 

Vragen?

Heb je vragen over de training SHRM voor hr-medewerkers en -adviseurs? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

“Het ging snel en was erg interessant!”

“Fijn om informatie en ervaringen uit te wisselen met collega hrm-ers.“

“Was super inspirerend & leuk. Een echte snelkookpan, hier kun je wel veel meer dagen mee vullen.”

 

Deze websites maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.