School in Beweging

Wat kun je het beste doen of juist laten om iedereen op school mee te krijgen in een verandering? Door welke fases gaan leraren en schoolleiders in een ontwikkelingsproces? Het simulatiespel ‘School in Beweging’ geeft inzicht en helpt leraren en schoolleiders om ontwikkelingsprocessen op hun school beter te begrijpen.

Hoe werkt het?

Het spel bestaat uit een spelbord, een groep fictieve leraren en een fictieve schoolleider. Jij en de collega's waarmee je het spel speelt, hebben een doel: een ontwikkeling in school op gang brengen en borgen. Hoe krijg je zowel Ingrid Ingewikkeld, Effie Energiek als Katarzyna Kritisch mee?

Een ervaren spelleider begeleidt het spel. Hij geeft jullie feedback op basis van de acties die jullie tijdens het spel kiezen, hij coacht jullie en jullie evalueren samen.

Meer weten?

Scholen die meedoen aan het innovatietraject van Voortgezet Leren kunnen het spel spelen. Ook komt het spel terug op diverse evenementen van Voortgezet Leren. Wil je meer weten over School in Beweging? Stuur een mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Deze websites maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.