Duurzaam ontwikkelen in het Innovatietraject

Voortgezet Leren biedt scholen de mogelijkheid deel te nemen aan een innovatietraject. Daarin gaat een groep scholen gedurende minimaal een jaar aan de slag met een eigen ontwikkelvraag. Tijdens dit jaar werkt de school aan deze ontwikkelvraag, passend bij de meerjarige ambities van de school. Daarvoor worden ondersteuning, experts en onderzoekinstrumenten beschikbaar gesteld vanuit het programma.

Doel van de innovatietrajecten is deelnemende scholen een stap verder brengen. Daarnaast bieden de trajecten inzicht in inspirerende aanpakken en wat er wel en niet werkt op het gebied van onderwijs- en organisatieontwikkeling.

Scholen geven aan dat leren met en van andere scholen hen verder helpt in het ontwikkelingsproces. Tijdens het innovatietraject delen scholen hun kennis en ervaring met andere scholen in een innovatiegroep.

Er gaan meerdere trajecten* van start in de loop van het programma:

  • serie 1: start september 2019
  • serie 2: start januari 2020 (inschrijving open in september 2019)
  • serie 3: start september 2020 (inschrijving open in maart 2020)

* Data onder voorbehoud

De aanmelding voor het eerste traject is inmiddels gesloten. Via dit formulier kun je je interesse aangeven in serie 2 of 3. Zodra er meer informatie bekend is, nemen we contact met je op.

Vragen?

Neem dan contact op via info@voortgezetleren.nl of bel 030 – 2324880.

Deze websites maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.