GEANNULEERD – TRAINING VISITATIE OP JE EIGEN SCHOOL

Datum: 07 apr
Tijd: 08.45 - 16.00 uur
Locatie: Zeist

GEANNULEERD – Professionalisering van de schoolorganisatie begint bij het weten waar je nu als school staat en hoe je vervolgstappen kunt zetten. Een visitatie doen op je eigen school geeft je de mogelijkheid om kritisch naar je school te kijken. In deze training leer je hoe je zo’n visitatie uitvoert. Meld je aan.

DOELGROEP

Leraren, teamleiders en schoolleiders. Het is de bedoeling dat je deze training met één of twee collega’s volgt.

HET PROGRAMMA

In deze eendaagse training leer je hoe je een (ontwikkelgerichte) visitatie in je eigen school kunt opzetten, hoe je een zelfevaluatie uitvoert en oefen je met de vaardigheden om een visitatie in de praktijk te doen. De volgende onderwerpen komen aan bod: vraagarticulatie, lesobservatie, gesprekstechnieken, geven van feedback en rapporteren van bevindingen.

Tijdens de training krijg je informatie over wat er allemaal komt kijken bij een collegiale visitatie en oefen je in kleine groepen samen de vaardigheden die nodig zijn voor een visitatie. De visitatie bestaat bijvoorbeeld uit lesbezoeken en gesprekken met schoolleiding, docenten en leerlingen.

DE KOSTEN

De training is kosteloos.

AANMELDEN

Het is de bedoeling dat je de training met één of twee collega’s volgt. Iedereen moet zich wel individueel inschrijven. Meld je aan.

VRAGEN?

Heb je vragen over de training Visitatie op je eigen school? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 – 23 24 880.

ERVARING VAN DEELNEMERS 

“Tijdens de training ervaar je zowel hoe het is om gevisiteerd te worden als een visitatie te geven. Leuk om dit vanuit beide kanten te ondergaan.”

“Tijdens de training werk je ook echt vanuit je eigen ontwikkelvraag en hierbij krijg je praktische tips om de visitatie eigen te maken.”

GEÏNTERESSEERD?

Meld je aan

Deze websites maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.