TRAINING VISITATIE OP JE EIGEN SCHOOL

Datum: 08 okt
Tijd: 10.00 - 17.30 uur
Locatie: ZEIST

De training Visitatie op je eigen school van 8 oktober 2019 zit helaas vol. Meld je nu aan voor de training op 28 november 2019.  

Professionalisering van de schoolorganisatie begint bij het weten waar je nu als school staat en hoe je vervolgstappen kunt zetten. Een visitatie doen op je eigen school geeft je de mogelijkheid om kritisch naar je school te kijken. In deze training leer je hoe je zo’n visitatie uitvoert. Meld je hier aan.

DOELGROEP

Leraren, teamleiders en schoolleiders

HET PROGRAMMA

In deze eendaagse training leer je hoe je een (ontwikkelgerichte) visitatie in je eigen school kunt opzetten, hoe je een zelfevaluatie uitvoert en oefen je met de vaardigheden om een visitatie in de praktijk te doen. De volgende onderwerpen komen aan bod: vraagarticulatie, lesobservatie, gesprekstechnieken, geven van feedback en rapporteren van bevindingen.

Tijdens de training krijg je informatie over wat er allemaal komt kijken bij een collegiale visitatie en oefen je in kleine groepen samen de vaardigheden die nodig zijn voor een visitatie. De visitatie bestaat bijvoorbeeld uit lesbezoeken en gesprekken met schoolleiding, docenten en leerlingen.

DE KOSTEN

De training is kosteloos.

AANMELDEN

Je kunt je hier aanmelden.

VRAGEN?

Heb je vragen over de training Visitatie op je eigen school? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 – 23 24 880.

ERVARING VAN EEN DEELNEMER

“Het is een enthousiaste training in een hoog tempo! Je leert kritisch, maar zonder oordeel, te kijken naar de situatie binnen je eigen school.”

Inschrijven

Meld je aan

Deze websites maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.