Training strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs

Datum: 10 mrt
Tijd: 09.00 - 17.00
Locatie: Kantoor Berenschot, Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Doelgroep: Stafmedewerkers

Hoe vertaal je de schoolambities naar effectief en waardevol hr-beleid? En welke instrumenten en modellen kun je inzetten? Wat is jouw rol als strategisch hr-medewerker of -adviseur? Deze vragen worden beantwoord in de training Strategisch HRM voor hr-medewerkers en -adviseurs. Alles wat je leert, kun je direct in de praktijk brengen op je eigen school.

PROGRAMMA

De training bestaat uit drie lesdagen, coaching en praktijkopdrachten. Je bent dus naast de lesdagen ook bezig met de training. Tijdens de lesdagen leer je aan de hand van het AMO-model wat shrm inhoudt, welke rol jij als hr-medewerker kunt pakken en hoe je jouw hr-plannen kunt realiseren. Een expert van Berenschot verzorgt de lesdagen. Na elke lesdag heb je een telefonische afspraak met een coach van Berenschot. Deze coach kan je verder helpen in je ontwikkeling en met de lesstof. Na elke lesdag maak je een praktijkopdracht. Je toets dan op school wat je in de les hebt bedacht. Zo geef je verdieping aan hetgeen je geleerd hebt.

MATERIAAL

Je krijgt een reader met het lesmateriaal en opdrachten.

OPBRENGSTEN

Na de training:

  • heb je inzicht in je huidige rol als hr-medewerker en welke competenties je (nog) nodig hebt om je rol als strategisch hr-medewerker goed te kunnen vervullen.
  • heb je concrete handvatten voor je eigen ontwikkeling bij de invoering van strategisch hrm in je school.
  • heb je een schooleigen actieplan voor de invoering van strategisch hrm in je school.

Het is waardevol om je schoolleider en/of bestuurder te betrekken bij de training, zodat jouw plannen worden gedragen binnen de school.

KOSTEN

De deelnemersbijdrage is € 500,-. Dit bedrag is exclusief btw.

DATA

  • 10 maart 2020
  • 14 april 2020
  • 12 mei 2020

LOCATIE

De locatie is: kantoor Berenschot, Europalaan 40, Utrecht

SPIEGEL PERSONEEL EN SCHOOL

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van het hr-beleid op jouw school? Wij raden je aan om alvast de Spiegel Personeel en School uit te zetten op jouw school. De Spiegel Personeel en School geeft je inzicht in de huidige staat van het hrm-beleid. Door de resultaten van de Spiegel Personeel en School weet je welke hrm-thema’s prioriteit hebben binnen jouw school. Deze input kun je goed gebruiken voor de training: je werkt tijdens de training namelijk aan een schooleigen actieplan voor de invoering van strategisch hrm in je school. Meer informatie over de Spiegel Personeel en School vind je op de website: www.personeelenschool.nl.

AANMELDEN

Meld je nu aan.

VRAGEN?

Heb je vragen over de training SHRM voor hr-medewerkers en -adviseurs? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

“Het ging snel en was erg interessant!”
“Fijn om informatie en ervaringen uit te wisselen met collega hrm-ers.”
“Was super inspirerend & leuk. Een echte snelkookpan, hier kun je wel veel meer dagen mee vullen.”

INSCHRIJVEN

Meld je aan

Deze websites maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.