Doe mee aan de leernetwerken

Startbijeenkomst leernetwerk Lerende cultuur

Datum: 18 apr
Tijd: 13.15 - 16.00
Locatie: Utrecht
Doelgroep: Schoolleiders

Op donderdag 18 april 2019 is de eerste startbijeenkomst van de leernetwerken over eigentijds en toekomstgericht onderwijs in een professionele schoolorganisatie. Met deze aftrap gaat het leernetwerk ‘Lerende cultuur en kwaliteitszorg’ van start, waarbij deelnemende scholen worden uitgedaagd om in een informele sfeer van en met elkaar te leren rondom een specifiek vraagstuk en/of thema.

  • De leernetwerken ‘Flexibilisering van het onderwijs’ en ‘Anders organiseren en ontwikkeltijd’ starten binnenkort.
  • De start van het leernetwerk ‘Brede vorming’ is verplaatst naar later in het jaar.

Programma 18 april

De inloop met lunch is van 12.30 uur tot 13.15 uur. Daarna volgt van 13.15 uur tot 13.30 een plenaire opening van het leernetwerk ‘Lerende cultuur en kwaliteitszorg’. Het programma is afgelopen om 16.00 uur.

Locatie 18 april

De startbijeenkomst van het leernetwerk ‘Lerende cultuur en kwaliteitszorg’ vindt plaats bij UCK, Domplein 4, Utrecht. De vervolgbijeenkomsten vinden in overleg plaats op de scholen van de deelnemers.

Kosten en aanmelding

Na aanmelding zijn de bijeenkomsten kosteloos toegankelijk voor schoolleiders of teamleiders, in combinatie met iemand uit de eigen schoolorganisatie. Je kunt je nog aanmelden voor het leernetwerk (inclusief startbijeenkomst):

Overige leernetwerken

In overleg met de deelnemers van het leernetwerk ‘Flexibilisering van het onderwijs’ en ‘Anders organiseren en ontwikkeltijd’ worden de datum en locatie van de startbijeenkomst binnenkort vastgelegd. De vervolgbijeenkomsten vinden in overleg plaats op de scholen van de deelnemers. Je kunt zich nog steeds aanmelden:

De start van het leernetwerk ‘Brede vorming’ is verplaatst naar later in het jaar. Je kunt via het formulier je interesse aangeven:

Deze websites maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.